Over ons

voor jongeren, door jongeren

Sjokkotof creëert educatieve theatervoorstellingen, die actuele thematieken aankaarten en bespreekbaar maken, voor jongeren uit het secundair onderwijs. We streven telkens naar theater dat je mond en ogen opent. Theater dat je zintuigen prikkelt, je wakker schudt en doet nadenken. Theater dat blijft kleven.

Al onze verhalen worden steeds vertelt door jonge talenten, die dezelfde leefwereld delen als de jongeren die naar onze verhalen luisteren. We vinden het belangrijk een plek te zijn, waar we hen tijd, ruimte en ondersteuning kunnen geven om te groeien en zich te ontwikkelen als speler en persoon, met het oog op een eventuele toekomst in het theaterlandschap.

Sjokkotof werd in 2020 opgericht door Mathieu Van Nieulande en Kobe Verdonck, twee jonge creativo’s met een grote liefde voor theater, een enorme noodzaak om het gesprek rond maatschappelijke thema’s open te breken en een droom om dat te laten versmelten in een artistiek project. Door hun droom te realiseren, hopen ze anderen te laten dromen en te inspireren hun dromen na te jagen.

Image of Kobe Verdonck

Kobe Verdonck

Artistiek leider

Image of Lin Daems

Lin Daems

Productie

facebook instagram